Π.Κ.Ρ. - Gadjo Dilo



















Οι Gadjo Dilo συστήνονται στην πόλη μας την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, ώρα 9.00 μ.μ., στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης.

Μετά την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε Γερμανία, Κύπρο και Βαλκάνια, οι Gadjo Dilo επιστρέφουν για να μας παρουσιάσουν το μουσικό στυλ που οι ίδιοι δημιούργησαν, το "Manouche De Grec"

Οι Gadjo Dilo πάντρεψαν την τσιγγάνικη jazz παράδοση, εμπνευσμένοι από τον θρυλικό κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του '50 και '60. Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz, το συγκρότημα επιστρέφει στην σκηνή της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης, για να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με έντονο το "Ελληνικό" στοιχείο αλλά και με αναφορές στα αμερικανικά jazzstandards και τα γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου.

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου η μαγεία της  "Manouche De Grec" θα μας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή, παρασύροντάς μας να λικνιστούμε και να σιγοτραγουδήσουμε παρέα.

Σωτήρης Πομόνης : κιθάρα
Κώστας Μητρόπουλος : κιθάρα
Νίκος Βλάχος : Kοντραμπάσο 
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος : Βιολί
Γιώργος Τσιατσούλης : Ακορντεόν
Ηλιάνα Τσαπατσάρη : φωνή

Στο στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης
Διεύθυνση : Φιλίππου 31

Προπώληση : 8 € - Είσοδος : 10 €
Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.30 μ.μ.

Σημεία Προπώλησης: Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο

Links :
https://www.youtube.com/watch?v=XIGx2X5BFhs
http://www.youtube.com/watch?v=nmpgBxlgW2A
http://www.youtube.com/watch?v=S_XhPMwVjY0
https://www.facebook.com/GadjoAthens

Φωτογραφίες :

















Βίντεο : 
Το συγκρότημα Gadjo Dilo ζωντανά στη Δημόσια Τηλεόραση στις 20-04-2014 στην εκπομπή της Ρίκας Βαγιάνη "Πάντα να ανταμώνουμε".



Αλέξανδρος Παπαδόπουλος