Π.Κ.Ρ. - Κοπή Βασιλόπιτας





























Στις 28 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8.30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στο στέκι της Π.Κ.Ρ. η κοπή της Βασιλόπιτας των Ομάδων Παραδοσιακού Χορού.
Με την εγκάρδια συμμετοχή όλων των μελών μας αλλά και των φιλοξενούμενων Γάλλων Βενσάν και Βαλεντίνας, με απλότητα, με τη θερμή παρουσία των δασκάλων, Γιώργου Μαυρίδη, Ισμήνης Πετροπούλου, Γιάννη Κομπιτσελίδη, και προπάντων με χορούς από τη Μικρά Ασία, τη Θράκη, τη Μακεδονία, τον Πόντο, τα Νησιά του Αιγαίου, την Ήπειρο ανταλλάξαμε ευχές για υγεία, δύναμη, δημιουργικότητα. 
Παράλληλα, υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλον στήριξη, αγάπη και καλή διάθεση. Άλλωστε, ένας από τους βασικούς στόχους της Π.Κ.Ρ. είναι η προσφορά ποιοτικής ψυχαγωγίας, που ανεβάζει τη διάθεση και το ηθικό σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε ως άτομα και ως κοινωνία.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις δύο ευγενικές και άκρως δημιουργικές χορηγούς μας :
α. Την κ. Μαρία Ίγγιλης (Λιανικό εμπόριο ειδών κοσμηματοποιίας και μερών τους, ειδών χρυσοχοΐας ή αργυροχοΐας και μερών τους, Συντάγματος Κρητών 7-9, Κομοτηνή 69100), που πρόσφερε ένα χειροποίητο κολιέ για τον τυχερό του πρώτου νομίσματος, και
β. Την κ. Βάσω Γιάνκογλου – Ρόιδου (Βιολογικές καλλιέργειες Σταύρου Ρόιδου, Διαλαμπή Ροδόπης), που πρόσφερε χειροποίητη κρέμα ημέρας (κεραλοιφή) για τον τυχερό του δεύτερου νομίσματος, και
ένα κιλό μέλι με ένα λίτρο κρασί για τον τυχερό του τρίτου νομίσματος.


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΥΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ!


Με τιμή
Για το Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος                                              Η Γεν. Γραμματέας

Αφεντούλης Οικονομίδης                            Δώρα Κάσσα – Παπαδοπούλου



Φωτογραφίες






















Βίντεο