Συναυλία με την Αλέκα Κανελλίδου

























Αγαπητοί φίλοι,
Θέρος ακόμη και μέσα στη ραστώνη των διακοπών σάς απευθύνουμε μήνυμα, που μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει ακόμη και ως αισιόδοξο.
Είμαστε πολίτες της Κομοτηνής, μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων που λειτουργούν εδώ και 40 χρόνια στον γενέθλιο τόπο. Επομένως, οι φορείς μας δεν έχουν ανάγκη από ιδιαίτερες συστάσεις. Εκπροσωπούμε τους Συλλόγους (με αλφαβητική σειρά) :
- "Δύναμη Ψυχής" Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ροδόπης
- Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Παράρτημα Ροδόπης
- Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής
- Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης
- Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής "Ροδόπη"
- Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών και Δεσποινίδων Κομοτηνής
Την προσπάθειά μας στηρίζουν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού - Παιδείας - Αθλητισμού Κομοτηνής (Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ.) και ως χορηγός η Λέσχη Κομοτηναίων.
Οι Σύλλογοί μας, ωστόσο, σίγουρα έχουν ανάγκη από στήριξη, συνέργεια και αλληλεγγύη σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε με τη σειρά μας άτομα και οικογένειες της πόλης μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Φίλοι συμπολίτες,
εδώ και τέσσερα χρόνια - με τη βοήθειά σας πάντοτε - στηρίξαμε το Πρόγραμμα "Ο Αι Βασίλης άργησε μια μέρα" μαζί με άλλους φορείς (στο σύνολό τους 60), συγκεντρώνοντας στα τέλη Ιανουαρίου περίπου επτά τόνους τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής και μοιράζοντάς τα σε οικογένειες της περιοχής μας που τα είχαν ανάγκη.
Το Πρόγραμμα αυτό θέλουμε να το επεκτείνουμε και το Καλοκαίρι με εκδηλώσεις Πολιτισμού που θα έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα. Δηλαδή, οι εισπράξεις από τις εκδηλώσεις αυτές θα παραχωρούνται στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Παράρτημα Ροδόπης, στη "Δύναμη Ψυχής" Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ροδόπης και στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών και Δεσποινίδων Κομοτηνής, που ενισχύουν οικονομικά συμπολίτες μας με αντικειμενικές και αδήριτες ανάγκες.
Η αρχή αυτής της προσπάθειας γίνεται το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016, ώρα 9.30 μ.μ. με τη Συναυλία της Αλέκας Κανελλίδου στο Βυζαντινό Τείχος της πόλης μας.
 
Το Πρόγραμμα των Θερινών Εκδηλώσεων Πολιτισμού Αυγούστου - Σεπτεμβρίου, με ανταποδοτικό για τους συμπολίτες μας χαρακτήρα, σκοπεύουμε να το συνεχίσουμε. Σταδιακά, με τη δική σας πάντοτε στήριξη, θα θέλαμε να το εξελίξουμε σε τοπικό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιείται στην υπέροχα αναπλασμένη Τσανάκλειο και στον περιβάλλοντα χώρο της (Αυλή, πεζοδρόμια, πεζόδρομο), στον χώρο του Βυζαντινού Τείχους, στο θερινό και στο χειμερινό ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και σε άλλες γοητευτικές γωνιές της πόλης που ή τις αγνοούμε ή δεν τις έχουμε προσέξει όσο πρέπει.
 
Δίνουμε, λοιπόν, ραντεβού το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016, ώρα 9.30 μ.μ. στο Βυζαντινό Τείχος της πόλης μας για τη Συναυλία της Αλέκας Κανελλίδου, την πρώτη εκδήλωση με ανταποδοτικό για τους συμπολίτες μας χαρακτήρα, που γίνεται σε ανοικτό χώρο.


 















Τιμή εισιτηρίου : 
 
12 € στην προπώληση - 15 € στο σημείο της συναυλίας

Σημεία προπώλησης : 
 
Λέσχη Κομοτηναίων, Βενιζέλου 52, Τηλ. 2531401408, Άντζελα Δράκου
Βιβλιοχαρτοπωλείο Δημοκρίτειο, Δημοκρίτου 7, Τηλ. 2531084040, Ιωάννα Δεμιράκη
Pepita’s handmade, Γεωργίου Νικολάου 2, Τηλ. 2531081141, Πεπίτα Καρκατσέλη
Eponymo kid, Αγίου Γεωργίου 16, Τηλ. 2531071531, Στέλλα Μάντσιου

Από τη δική σας προσέλευση θα εξαρτηθεί η εξέλιξη των Θερινών Εκδηλώσεων Πολιτισμού Αυγούστου - Σεπτεμβρίου σε πολιτιστικό θεσμό για την πόλη και για τους πολίτες του τόπου και της ευρύτερης περιοχής μας που θα προωθεί την καλλιτεχνική και παραγωγική δημιουργία και πάνω από όλα την ανθρώπινη αλληλεγγύη.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξή σας

Οι Εκπρόσωποι των Συλλόγων