Η μεγαλύτερη μάχη

Εκπληκτικό : Μαζεύτηκαν τα χρήματα για τον μικρό Βαγγέλη! 

Συγκλονιστική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στη μεγάλη μάχη που δίνει για τη ζωή του ο μικρός Βαγγέλης Ελευθεριάδης, καθώς συγκεντρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ το ποσό των 500.000 ευρώ που χρειαζόταν για να μεταβεί από το Λονδίνο στο Νοσοκομείο Memorial της Νέας Υόρκης.

Η οικογένειά του ευχαριστεί με μία συγκινητική επιστολή όλους όσους βοήθησαν. Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας :

"Χρειάζονται χιλιάδες λέξεις για να περιγράψουμε την αγάπη που μας προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες, στον αγώνα που κάνει ο μικρός μας Βαγγέλης, προκειμένου να μεγαλώσει όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου. Το ποσό που χρειάζεται για τη νοσηλεία του Βαγγέλη στο Memorial των ΗΠΑ, συγκεντρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 
Δεν θα βρούμε ποτέ τα λόγια για να σας εκφράσουμε όπως σας αξίζει, από τα πιο βαθιά σημεία της καρδιάς μας αλλά της ψυχής μας, το ευχαριστώ που παλεύετε μαζί μας. 
Μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο, είχαμε αρχίσει να χάνουμε την πίστη μας σε οτιδήποτε. Αυτή η πελώρια ανταπόκριση όμως τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά μας έδωσε ξανά πίστη. Πίστη στον ίδιο τον άνθρωπο και τι μπορεί να κάνει για τον συνάνθρωπο του. 
Από τον πιο ανώνυμο, έως τον πιο επώνυμο. Από τον πιο κοντινό μας φίλο, έως τον πιο μακρινό ομογενή στην άκρη της γης, σας είμαστε υπόχρεοι για πάντα. 
Ο Βαγγέλης ξεκινά τώρα το τελευταίο και πιο δύσκολο κομμάτι του αγώνα του. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στο Memorial για να λάβει την πειραματική θεραπεία του και θα παραμείνει στις ΗΠΑ σχεδόν ένα χρόνο. Μαζί του και εμείς, που πλέον έχουμε κάνει σπίτι μας, τα νοσοκομεία και τις πόλεις του κόσμου που φιλοξενούν το παιδί μας, έχοντας χάσει τα πάντα από την ζωή που είχαμε. 
Απλά αυτή τη φορά, δεν θα είμαστε μόνοι. Νιώθουμε την παρουσία σας δίπλα μας και είμαστε χίλιες φορές πιο δυνατοί. Υποκλινόμαστε στους ανθρώπους." 
Στέλιος Ελευθεριάδης & Δήμητρα Βογιατζή

..................................................................


Από την προ τριών ημερών (13.6.2017) ανάρτησή μου :

Ο 5χρονος Βαγγέλης Ελευθεριάδης δίνει εδώ και τρία χρόνια, μαζί με τους οικείους του, τη δική του μάχη απέναντι σε έναν πολύ επιθετικό καρκίνο. 
Ύστερα από 21 χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, μεταμοσχεύσεις και επεμβάσεις ο μικρός ήρωας κατάφερε για τρίτη φορά να βγει νικητής, με το επιστημονικό προσωπικό της κλινικής του Λονδίνου, όπου νοσηλεύεται, να υποκλίνεται στη δύναμη και τη θέλησή του για ζωή. 
Τώρα, όμως, ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη μάχη. Και τώρα χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 500.000 δολαρίων. Τόσο κοστίζει η μεταφορά του από το Λονδίνο στο Νοσοκομείο Memorial της Αμερικής, ώστε να κάνει το απαραίτητο εμβόλιο που θα τον βοηθήσει να κερδίσει τη μάχη με τη ζωή.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού "Τροχός της τύχης" Πέτρος Πολυχρονίδης έκανε τη δική του δραματική έκκληση βοήθειας μέσω της "Espresso" για να δοθεί αυτή η ευκαιρία ζωής στον μικρό βαφτισιμιό του. Ταυτόχρονα, μας παρουσιάζει την ιστορία του Βαγγελάκη με ένα συγκλονιστικό βίντεο. 
Στο πλευρό του μικρού και της οικογένειάς του βρίσκεται και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.Αν θέλετε και εσείς να συνεισφέρετε στον αγώνα της οικογένειας του 5χρονου Βαγγέλη για να τον κρατήσουν στη ζωή μπορείτε να κάνετε μια δωρεά στους λογαριασμούς που ακολουθούν. Μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό νιώθετε. Αν δεν έχετε αυτή την ευχέρεια μπορείτε να μοιραστείτε την ιστορία του μικρού Βαγγέλη με άλλους.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ.Λογ. : 6053010153148
IBAN : GR7701710530006053010153148
Swift/Bic code : PIRBGRAA (για καταθέτες από το εξωτερικό)
Δικαιούχος : Δήμητρα Βογιατζή (μητέρα του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη)

ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
IBAN : GR0201711730006173137616207
(Ο καταθέτης θα πρέπει να αναγράφει τη λέξη "δωρεά")

Lloyds Bank
Account Number : 21498068 Sort Code: 30-93-68
IBAN : GB91LOYD30936821498068
BIC : LOYDGB21028
(Δικαιούχος Stylianos Eleftheriadis)

Στη σελίδα JustGiving 
www.justgiving.com/crowdfunding/evangelos-cancerfund 
μπορείτε να κάνετε κατάθεση μέσω PayPal ή πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας.

Οι γονείς Stelios Eleftheriadis & Δήμητρα Βογιατζή είναι στη διάθεση σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, το πλήρες ιατρικό ιστορικό και όλα τα επίσημα έγγραφα για τη νοσηλεία στις ΗΠΑ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία.

Mob : +30 6951813687
e-mail : giatonvangeli@gmail.com
Facebook : Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη
https://www.facebook.com/evangelos1eleftheriadis/