Π.Κ.Ρ. - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Απριλίου 2015


Σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης (Φιλίππου 31, δίπλα στο 3ο Γενικό Λύκειο) κατά το μήνα Απρίλιο 2015 και σας προσκαλούμε να το παρακολουθήσετε :

1. Κυριακή 19 Απριλίου 2015, από ώρα 10.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ.
PHOTOPARTY
Tο δεύτερο Photoparty θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Κομοτηνή, την Κυριακή του Θωμά, 19-4-2015 από ώρα 10.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ., στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης (Φιλίππου 31).

Πρόκειται για μια φωτογραφική εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν η Φωτογραφική Ομάδα Κομοτηνής, το Blackbox Ξάνθης, ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας και μεμονωμένοι φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα. Στην εκδήλωση αυτή γίνονται παρουσιάσεις της φωτογραφικής δουλειάς των συμμετεχόντων και ταυτόχρονη κριτική και συζήτηση γύρω από την καλλιτεχνική φωτογραφία.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές :
Πέτρος Κοτζαμπάσης στο e-mail : petroskomo@gmail.com και στο τηλέφωνο : 6945707189

2. Δευτέρα 20, Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, από τις 7.00 μ.μ. έως τις 11.30 μ.μ.
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Προβάλλονται για τρεις μέρες σε συνεχείς προβολές όλα τα βραβευμένα και τα πιο αξιόλογα ντοκιμαντέρ του φετινού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
Είσοδος Ελεύθερη


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Μέχρι να ολοκληρωθεί η νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου, πληροφορίες για το Πρόγραμμα Απριλίου και τις εκδηλώσεις μας μπορείτε να βρείτε :
α. στη διεύθυνσή μας https://el-gr.facebook.com/politistikikinisi στο Facebook, και
β. στη διεύθυνση http://timelinealex.blogspot.gr/       Ο Πρόεδρος                                             Η Γεν. Γραμματέας

Αφεντούλης Οικονομίδης                           Δώρα Κάσσα - Παπαδοπούλου