Μουσική βραδιά με τις Ν. Λαμπαδάκη και Λ. Τζαμπάζη

Με σαφώς μεγαλύτερη τη γυναικεία συμμετοχή, προφανώς λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 στον όμορφα διαμορφωμένο Αύλειο Χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων η Μουσική βραδιά με τις Ναταλία Λαμπαδάκη και Λενα Τζαμπάζη,  για τους σκοπούς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παραρτήματος Ροδόπης.
Παρόλο που ο καιρός απειλούσε με βροχή, την εμπιστοσύνη τους προς το έργο του Συλλόγου και την αλληλεγγύη τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο έδειξαν πολλοί συμπολίτες μας με την παρουσία τους στην εκδήλωση και την οικονομική συνεισφορά τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του Παραρτήματος Ροδόπης τους ευχαριστεί όλους από καρδιάς και ευελπιστεί στο μέλλον να έχει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκδηλώσεις του και ακόμη περισσότερους ευγενικούς χορηγούς για την υλοποίηση των σκοπών του Συλλόγου. 
Επίσης, το Δ.Σ., απηύθυνε δια της Γενικής Γραμματέα του κ. Εύης Σακελλάρη θερμές ευχαριστίες προς τους χορηγούς της εκδήλωσης :

- τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού Κομοτηνής και την Πρόεδρό της κ. Νατάσα Λιβεριάδου,

- την Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης, 

- τη Λέσχη Κομοτηναίων για την εταιρική της ευθύνη,

- το Θεατρικό Εργαστήρι "Επί Σκηνής" της Μυρσίνης Λαντζουράκη,

- το Φαρμακείο της Λουκίας Κυρατζόγλου στις Σάπες, και

- τον "Παρατηρητή της Θράκης",

που ανέλαβαν όλες τις υποχρεώσεις για την υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης και ταυτόχρονα ενίσχυσαν το Ταμείο του Συλλόγου.

Ξεχωριστές θερμές ευχαριστίες απευθύνει και προς τον Φαρμακευτικό Σύλλογο και τον Πρόεδρό του Αλέξανδρο Τσαπέκο, που προσπαθούν να υλοποιήσουν σχέδιο στήριξης του έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παραρτήματος Ροδόπης.

Κλείνουμε με μικρή αναφορά στο καλλιτεχνικό κομμάτι της εκδήλωσης. Η Ναταλία Λαμπαδάκη στο τραγούδι και η Λένα Τζαμπάζη στην κιθάρα, στο τραγούδι και στα φωνητικά κινήθηκαν "σαν αερικά" επί σκηνής και με τις εξαίσια δουλεμένες φωνές τους καθάρισαν τον νου μας από τις τοξικές σκέψεις και απάλλαξαν τις ψυχές μας από μικρότητες, χαρίζοντάς μας μια μικρή λύτρωση. Τις ευχαριστούμε από καρδιάς, γιατί αποδέχτηκαν αμέσως την πρόσκληση της Γενικής Γραμματέα της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης κ. Δώρας Κάσσα - Παπαδοπούλου και μάλιστα με μικρό αντίτιμο.
Η καλλιτεχνική ευαισθησία των δύο κοριτσιών, το σωστά δομημένο και πλουσιότατο ρεπερτόριό τους Ελληνικής και Ξένης Μουσικής ενθουσίασαν μεταξύ πολλών άλλων και την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού Κομοτηνής κ. Νατάσα Λιβεριάδου, που δεσμεύτηκε για την επανάληψη της Συναυλίας τον Χειμώνα στην Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης, για ανθρωπιστικούς και πάλι σκοπούς. 
Απουσίασε ο πάντα συμμετοχικός στις εκδηλώσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παραρτήματος Ροδόπης, Χρήστος Παπαδόπουλος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της τελευταίας στιγμής. Ευελπιστούμε ότι θα είναι μαζί μας στη συναυλία του Χειμώνα. 

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος


Φωτογραφίες




































Βίντεο (Υψηλής Ανάλυσης HD με μικρά αποσπάσματα από το Live)